Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
n° visites: 76556   |    |  Avís legal


Utilitzeu aquest formulari per sol·licitar informació i contactar amb nosaltres:

Nom *

Empresa *
Correu-e *
Telèfon *
Consulta *
*
*Camps Obligatoris
 


                                 
Nova unitat de Medicina de la Dansa: Hospital Gene

L'Hospital General de Catalunya de Sant Cugat crea una nova unitat de Medicina de la Dansa.

La iniciativa del servei de traumatologia de l'hospital respon a una necessitat creixent dels alumnes i professionals del sector de la dansa, ja que tant en la pràctica professional com en la fase de preparació i estudi, l'exigència física de la dansa és comparable a la d'un esport d'alta competició. I la demanda de força muscular, velocitat, amplitud de moviments articulars, equilibri, coordinació motora, ritme, resistència i d'altres, és comú a totes les disciplines, i requereix d'una prevenció, manteniment i cura de lesions específics i adequats a les seves exigències musculars i corporals.

Des del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, i amb professionals coneixedors d'aquest àmbit entre els quals s'hi troba Carles Puértolas, cap del departament de Salut de l'Institut del Teatre, s'ofereix una assistència específica per patologies derivades de la pràctica de la dansa, dins un centre hospitalari multidisciplinari, on es pot tractar qualsevol lesió de l'aparell locomotor, tant de manera quirúrgica com no quirúrgica i ampliar l'oferta a qualsevol altra especialitat, amb especial rellevància dels serveis de pediatria, endocrinologia i medicina de l'esport.

De la mateixa manera, el servei de rehabilitació ofereix un tractament també especialitzat, tant terapèutic per a lesions adquirides com de correcció postural preventiva en alteracions que puguin dificultar la pràctica de la dansa, posant sempre èmfasi en el concepte fonamental de la prevenció com a primer tractament.

Contacte: 902 53 33 33


INFO
I LINKS